Denne stilling er besat og kan ikke længere søges, men du kan oprette dig i kandidatdatabasen og få besked når der kommer en ledig stilling.

Har du lysten og evnerne til at arbejde selvstændigt med service, montage og idriftsætning af automatiske limanlæg, så er du sikkert den vi søger.

Robatech er den kompetente partner over hele verden når det drejer sig om effektive limpåføringssystemer. Veluddannede specialister indenfor limpåføring i knap 60 lande står bag, når du skal vælge de mest velegnede limanlæg, og de foretager også service- og vedligeholdelsesarbejde. Virksomhedens 50 års erfaring har ført til et bredt produktsortiment af højkvalitets-udstyr til påføring af hotmelt og kold lim.

Som et schweizisk familieforetagende står vi for værdier som pålidelighed, kvalitet og innovation til fordel for vores kunder. I Robatech Danmark er der 3 ansatte og vi har kontor og lager i Langå.

Se mere om virksomheden på www.robatech.dk

Stillingen:

Til en nyopslået stilling søger vi en ihærdig servicetekniker, der har lysten og evnerne til at arbejde med service, montage og idriftsætning af limanlæg. Et job der kræver omhyggelighed, kvalitetsbevidsthed og selvstændighed.

Du får en bred kontaktflade til både kunder og partnere, og din dagligdag vil primært bestå af service og montageopgaver. Arbejdet foregår hos vores kunder i hele Danmark. Du kører ud fra din egen bopæl, som vi forventer ligger i Midt- Østjylland så det er muligt at køre forbi lageret efter reservedele.

Dine hovedopgaver bliver følgende:

  • Opstart af limanlæg (som regel monteret af kunde)
  • Mindre programmeringsopgaver og idriftsætning
  • Forebyggende vedligehold og fejlfinding
  • Opgradering af udstyr samt funktionstest
  • Service på bestående anlæg

Arbejdet er meget selvstændigt og kræver at du selv kan planlægge og styre din arbejdsdag i tæt samarbejde med kunderne som primært er inden for pakkeindustrien, grafisk industri, bogbindere, byggematerialer og træindustri.

Kvalifikationer:

Vi har ingen specifikke krav til din uddannelse, men det vil være en fordel hvis du har flair for mekanik og evt. simple styringer. Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring som servicetekniker, montør eller reparatør. Det er ikke afgørende hvad du har arbejdet med, men hvis du har erfaring med produktionsanlæg, pakkemaskiner eller lignende vil det være nemt for dig at lære vores udstyr at kende.

Du er ærlig og tillidsvækkende og har det nødvendige overblik, der kræves for at have “styr på” dine opgaver fra start til slut. Det er vigtigt at du har en faglig stolthed, en professionel indgangsvinkel til opgaverne, er kreativ ift. at finde løsninger på de problemstillinger du møder undervejs, samt at du kan stå på egne ben og er vant til at stå på egne ben og træffe velovervejede beslutninger.

Vi forventer, at du lige som virksomhedens øvrige medarbejdere er fleksibel og forandringsparat, da der kan opstå akutte tilfælde i løbet af en dag som du skal tage hånd om.

Vi tilbyder:

Et udfordrende job, hvor du både personligt og fagligt har muligheden for at sætte dit eget præg på udviklingen af virksomheden. Et job i en virksomhed, hvor omgangstonen er fri, og hvor en stor selvstændighed og positiv samarbejdsvilje giver meget frie rammer i jobbet. Du vil få en grundig oplæring i virksomhedens produkter, samt supplerende uddannelse efter behov, så opgaverne altid kan løses på et højt fagligt niveau.

Sidst men ikke mindst får du kolleger der alle tager medejerskab for vores fælles arbejdsplads. Vi hjælper og støtter hinanden og skaber en sjov og inspirerende hverdag.

Virksomheden tilbyder fast gage, og stiller gulpladebil til rådighed for udførelse af jobbet.

Ansøgning:

Rekrutteringsprocessen varetages af SMART Rekruttering. Det betyder at du ikke skal skrive en tidskrævende ansøgning. Du skal blot besvare de uddybende spørgsmål, som du finder ved at klikke dig videre. Det tager som regel kun 10-15 minutter at søge et job, så tryk på “Start”. Det er hurtigt og enkelt!

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Claus Bjerring, på tlf. 51 77 77 69.

Denne stilling er besat og kan ikke længere søges, men du kan oprette dig i kandidatdatabasen og få besked når der kommer en ledig stilling.