Teknisk minded Operatør/Opstiller til kantpresser

Det hele startede med én mand

Staermose Industry A/S blev etableret af Jesper Stærmose i 1979. Jesper havde under sit arbejde set en isoleringskappe til ventiler. Han kontaktede virksomheden, der fremstillede dem, og fik forhandlingen af isoleringskapperne. Senere hen overtog han også produktionen af kapperne, som den dag i dag stadig er et af omdrejningspunkterne i virksomheden.

Under arbejdet med isolering af ventiler, typisk på store sygehuse og i boligforeninger, blev vores medarbejdere ofte spurgt, om de ikke også kunne isolere varmeveksleren, og i dag er Staermose Industry A/S fast underleverandør til en stor del af verdensmarkedet for varmevekselproducenter.

”Foruden at producere isoleringskapper har vi specialiseret os i at levere udskårne og bearbejdede stålplader, stålkonstruktioner, kassetter og kabinetter med mere,” fortæller direktør John Stærmose og fortsætter: “Vi har en målrettet strategi og ambition om at vokse yderligere med flere investeringer på vej for at stå stærkere som underleverandør i metalindustrien.”

Stillingen

Du vil få ansvaret for hele den proces, der foregår omkring kantpresseren, lige fra du ”plukker” en ordre, til det færdige emne ligger klar. Det betyder, at du skal kunne læse tegninger, kvalitetssikre emnet før bukning, programmere og opstille maskinen med de rigtige værktøjer for til sidst at kvalitetssikre emnet efter bearbejdningen.

”Vi laver typisk serier af 1 til 10 emner,” siger John med et glimt i øjet: ”Det er derfor en forudsætning, at vores medarbejdere kan arbejde selvstændigt og selv træffe de rigtige beslutninger.”

Du vil komme til at arbejde fast sammen med 6 kolleger på vores aftenhold, der møder ind kl. 14.15. Vi er fleksible i forhold til ugentlig arbejdstid og dine ønsker i forhold til en 4- eller 5-dages arbejdsuge.

Vi tilbyder

En stilling i en moderne virksomhed med kort vej fra tanke til handling. Dine kollegaer er hjælpsomme og opfatter dig, som en medspiller i et team, der skal få ting til at lykkes. Du vil blive ansat under industriens overenskomst med en løn efter kvalifikationer, pension og mulighed for sundhedsforsikring.

Du bliver en fast del af virksomhedens dedikerede medarbejdere, der alle har en stor viden og ekspertise inden for hver deres felt. Ved at samarbejde og kompetenceudvikle medarbejdere sikres et effektivt og hurtigt flow. Alle medarbejdere har kendskab til, og forståelse for, hele produktionsprocessen og kan derfor flyttes rundt i produktionen efter behov. Det gør os i stand til hurtig omstilling, og det giver et godt arbejdsmiljø, hvor alle samarbejder. Det er en fordel for både medarbejdere, virksomheden og kunderne.

For at sikre en god og attraktiv arbejdsplads stræbes der efter at udvikle og innovere alle led af produktionen, og der er fokus på at give vores medarbejdere mange muligheder. De har blandt andet selv indflydelse på planlægningen af deres arbejde og tages ofte med på råd, når der skal træffes beslutninger.

Virksomheden støtter initiativer, der styrker sammenholdet mellem medarbejderne, og for os er det vigtigt at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere. Kun på den måde kan vi forblive den foretrukne underleverandør af laserskæring og stålkonstruktioner for virksomheder i både Danmark og udlandet.

Ansøgning

Rekrutteringsprocessen varetages af SMART Rekruttering. Det betyder, at du ikke skal skrive en tidskrævende ansøgning. Du skal blot besvare de uddybende spørgsmål, som du finder ved at klikke dig videre. Det tager som regel kun 10-15 minutter at søge et job, så tryk på “Start”. Det er hurtigt og enkelt!

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Claus Bjerring, på tlf. 51 77 77 69.

Du kan søge stillingen ved at klikke her.