Om os

SMART Rekruttering er forankret i erfaringer erhvervet gennem de seneste 20 års arbejde med rekruttering og headhunting. Selve konceptet med en ansøgningsproces baseret på en digital spørgeanalyse, er en metode, der er gennemprøvet, testet og videreudviklet gennem de seneste 10 år, og vi ved derfor, at det virker.

Det er vores holdning, at kunden ikke skal betale for ydelser, de reelt set ikke har behov for, og derfor er prisstrukturen sammensat, så den gøres så fleksibel som muligt og kan tilpasses den enkelte virksomheds ønsker og forventninger.

Ønsker du/I at vide mere om SMARTrekruttering eller systemet, kommer vi rigtig gerne forbi jeres virksomhed til en uddybende og uforpligtende samtale.

Facts om rekruttering:

  • Måden at søge job har ikke ændret sig væsentligt de sidste 150 år.
  • Hjernen kan kun håndtere informationer fra maksimalt 20 ansøgere.
  • Topkandidater fravælges pga. navn, alder, udseende mv.
  • Ansættelse sker ofte blandt de 20 første ansøgere til en stilling.
  • Normalt afdækkes lønkrav i slutningen af processen, hvilket kan føre til, at det er spildt arbejde, og der må startes forfra.
  • Mange ansættelser sker på baggrund af erfaringer uden at forholde sig til om kandidaten kan samarbejde med kolleger, chef eller kunder.
  • En tredjedel af alle nyansatte kandidater stopper indenfor de første seks måneder – og at 16-17 % af dem stoppede mellem den første uge og tredje måned?
  • Ca. 34% af alle opsigelser sker på baggrund af dårlig kemi med leder.
  • Ledige får uddannelse i at skrive ”perfekte” ansøgninger og cv’er, hvilket gør det sværere at gennemskue og vælge rigtigt.
  • Jobsøgere er på ”telefonkursus”, så de kan ringe til virksomhederne, inden de søger en stilling.
  • SMART Rekruttering fremsender en fyldig rapport, hvor alle ansøgere har været gennem samme virtuelle interview. Et interview, hvor virksomheden frit kan vælge, hvilke områder der skal afdækkes. Det kan være praktisk erfaring, uddannelse og lign. men evt. også virksomhedens egen tiltrækning, lønforventning m.m.