Har du hydraulik i blodet, og kan du få salget til at pumpe endnu hurtigere?

Der er travlt i virksomheden, og hydraulik teamet kan ikke følge med den store efterspørgsel. Derfor søger vi nu en ”Hydrauliker” til endnu en udvidelse af salgsteamet i Herlev.

Historien om Sørensen & Kofoed starter tilbage i 1960 hvor virksomheden blev grundlagt som gummi- og slangegrossist, og er i dag den førende grossist i Danmark indenfor industri- og hydraulikslanger samt gummivarer. Sortimentet har udviklet sig gennem de sidste 70 år så der i dag er 10 selvstændige forretningsområder med flere på vej. Fælles for alle er at det udelukkende er kvalitetsprodukter baseret på et langvarigt samarbejde med leverandørerne, som gør at kunderne tilbydes en lang række standard og special løsninger. Se hjemmesiden for mere information om de forskellige produkter.

“Vi er i dag 50 medarbejdere, der dagligt arbejder tæt sammen,” fortæller direktør Claus Hansen og fortsætter, “Vi støtter hinanden som en lille familie, og har et godt samarbejde med virksomhederne BS Specialslanger og Linatex som også er en del af S&K Group.”

Stillingen

Fra kontoret i Herlev vil du få en varieret hverdag, når du skal samarbejde med både eksisterende og nye kunder indenfor mange forskellige brancher. Som intern teknisk sælger skal du sørge for at kunden altid føler sig i fokus så virksomheden også fremover vil være den foretrukne samarbejdspartner.

Det er vigtigt at du kan sætte dig i kundens sted og via telefonen kan forstå kundens behov, og med din indgående viden om produkterne skal du kunne vejlede kunden til det rigtige valg af både aktive og passive hydraulikkomponenter.

Udover rådgivning og kundebetjening kommer du til at arbejde med andre salgsrelaterede opgaver som eksempelvis tilbudsgivning og opfølgning, priskalkulationer, reklamationer, leverandørkontakter med mere. Desuden vil du fungere som backup for virksomhedens sælgere, og bliver et stærkt bindeled mellem dem og kunderne

Kvalifikationer

Vi forestiller os at du som person er dynamisk og omstillingsparat, og at du er klar til at indgå i et team af dedikerede medarbejdere, og ikke være bleg for at hjælpe med salg af andre produktgrupper når det brænder på.

Din baggrund for at komme i betragtning til stillingen er ikke afgørende, så om du er handelsuddannet eller har en teknisk baggrund er ikke vigtig. Der lægges primært vægt på en åben personlighed, ærlighed, humor og en generel interesse for tekniske komponenter. Virksomheden lærer dig gerne op i produkterne, men det er essentielt at du har et forhåndskendskab til hydraulikkomponenter, og de applikationer disse indgår i.

Derudover er det vigtigt at du er en god kommunikator og har en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne, hvor du forstår at prioritere din tid på de rigtige opgaver. Du er vedholdende og fokuseret, har et godt og smittende humør, samt gode samarbejdsevner.

Du er ærekær overfor de opgaver, du arbejder med, og du evner at ”holde fast” i opgaverne, indtil de er løst. Ord som vedholdende, engageret, selvstændig, positiv og serviceminded kendetegner din person.

Vi tilbyder

Et udfordrende og ansvarsfuldt job i en virksomhed, hvor teamarbejde og en fri omgangstone bliver en vigtig del af en travl hverdag hvor der stadig er plads til et grin, og hvor højt humør og et smil på læben giver en positiv respons.

Du får stor selvstændighed og mulighed for at sætte dit eget aftryk, i en virksomhed hvor såvel faglig som personlig udvikling vægtes højt. Der bliver naturligvis taget hånd om en grundig oplæring, hvor de andre i teamet vil være med til at sikre din forståelse af både produkter og de markedsmæssige forhold.

Du får en god fast løn, pension med sundhedsforsikring samt stillet tlf. og pc til rådighed.

Se mere om virksomheden her.

Ansøgning

Rekrutteringsprocessen varetages af SMART Rekruttering. Det betyder at du ikke skal skrive en tidskrævende ansøgning. Du skal blot besvare de uddybende spørgsmål, som du finder ved at klikke dig videre. Det tager som regel kun 10-15 minutter at søge et job, så tryk på “Start”. Det er hurtigt og enkelt!

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Claus Bjerring, på tlf. 51 77 77 69.

Du kan søge stillingen ved at klikke her.