Denne stilling er besat og kan ikke længere søges, men du kan oprette dig i kandidatdatabasen og få besked når der kommer en ledig stilling.

Intern tekniker til salg af gummiprodukter

Kan du få kunder, salg og teknisk knowhow i verdensklasse til at gå op i en højere enhed?

Sørensen & Kofoed A/S, er en førende grossist i Danmark indenfor hydraulik, slanger samt alle former for gummivarer. Med egen produktion og værksted tilbydes kunderne en lang række standard og special løsninger indenfor gummi, hydraulik, transportbånd, slangemontage og meget mere.

Til afdelingen for salg og produktion af teknisk gummi, søges der nu en tekniker, der kan arbejde selvstændigt med teknisk rådgivning og salg af standard- og specialløsninger. Du vil i høj grad få ansvar og stor indflydelse på din egen hverdag.

Stillingen:

Som intern tekniker får du dine egne ansvarsområder og opgaver, såsom daglig kundehåndtering, udarbejdelse og opfølgning af tilbud samt arbejdsbeskrivelser til produktionen.

Udover den daglige kundehåndtering, hvor du skal yde teknisk rådgivning og god support til kunderne, bliver du teknisk backup for virksomhedens  sælgere, og bindeled mellem dem, kunderne og produktionen.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Teknisk rådgivning af kunder, og support til sælgere
  • Udregning af tekniske løsninger
  • Udarbejdelse af tekniske produktionstegninger
  • Aktivt salg til kunder

Kvalifikationer:

Vi forestiller os en dynamisk person med en teknisk uddannelse, evt. som ingeniør, maskinmester, maskintekniker eller tilsvarende. Er du nyuddannet og har lysten til en fremtid indenfor teknisk salg hører vi også gerne fra dig.

Har du anden relevant teoretisk eller praktisk baggrund, hører vi også gerne fra dig. Vigtigst er det, at du på den tekniske side har den baggrund, som gør, at du kan forstå vores kunders applikationer og blive vores tekniske specialist inden for produktområdet. Hvis du har erfaring indenfor produkter af gummi, plastik eller lignende materialer er det et yderligere plus.

Derudover er det vigtigt at du er en god kommunikator og har en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne, hvor du forstår at prioritere din tid på de rigtige opgaver. Du er vedholdende og fokuseret, har et godt og smittende humør, samt gode samarbejdsevner.

Du er ærekær overfor de opgaver, du arbejder med, og du evner at ”holde fast” i opgaverne, indtil de er løst. Ord som vedholdende, engageret, selvstændig, positiv og serviceminded kendetegner din person.

Vi tilbyder:

Der tilbydes et spændende, selvstændigt og varieret job i en virksomhed, hvor omgangstonen er fri, og en stilling, som du selv kan være med til at præge og udvikle i den retning, du ønsker. Du får en spændende og travl hverdag med plads til grin og smil på læben.

Du får en god fast løn, pension med sundhedsforsikring samt stillet tlf. og pc til rådighed.

Se mere om virksomheden her.

Ansøgning:

Rekrutteringsprocessen varetages af SMART Rekruttering. Det betyder at du ikke skal skrive en tidskrævende ansøgning. Du skal blot besvare de uddybende spørgsmål, som du finder ved at klikke dig videre. Det tager som regel kun 10-15 minutter at søge et job, så tryk på “Start”. Det er hurtigt og enkelt!

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Claus Bjerring, på tlf. 51 77 77 69

Denne stilling er besat og kan ikke længere søges, men du kan oprette dig i kandidatdatabasen og få besked når der kommer en ledig stilling.