For kandidater

Hos os er det nemt og enkelt at søge en stilling – helt uden at bruge unødig tid på at kreere en typisk ansøgning.

Hvordan virker det?

Når du finder en af vores spændende ledige stillinger, du ønsker at søge, klikker du på ”søg”-knappen øverst i højre hjørne, som leder dig videre til ansøgningsprocessen.

Du bliver bedt om acceptere, at vi opbevarer dine data til brug i den videre ansøgningsproces. Dine data bliver aldrig videregivet til andre end os, og den virksomhed du søger hos.

Derefter bliver du sendt videre til et spørgeskema, som erstatter den sædvanlige ansøgningsproces. Normalt kan alle spørgsmål besvares på 10-15 minutter alt efter, hvilken stilling det drejer sig om.

Når alle spørgsmål er besvaret, har du søgt stillingen. Nemt og enkelt.

Til sidst bliver du også bedt om at uploade dit CV. Det kan du gøre, når det passer dig.

Hvis du er blandt de mest egnede kandidater til stillingen, bliver du indkaldt til en samtale – enten hos os eller hos den virksomhed, du har søgt hos. Dette vil typisk ske indenfor 3-5 uger, fra stillingen er slået op.

Du kan også senere blive bedt om at udfylde en test, men det vil være individuelt fra stilling til stilling.

Fordele for dig

  • Det er nemt og enkelt at søge et job, og du har endda mulighed for at gøre det fra din mobil.
  • Du får hurtigt svar på, hvor i processen du befinder dig.
  • Det vil typisk tage 10-15 minutter at søge et job, blot ved at svare på en række spørgsmål.
  • Vi lægger udelukkende vægt på objektive facts – ikke på hverken køn, alder, religion, hudfarve, BMI eller andre subjektive kriterier.

Kandidatdatabase.

Hvis du har oprettet en profil i vores kandidatdatabase, bliver du automatisk matchet til stillinger, som kunne være interessante for dig. Hvis der er et match, fremsendes der på din mail en invitation til at søge den specifikke stilling.

Du kan gå til vores kandidatdatabase her.

GDPR.

Vi overholder naturligvis gældende lovgivning og opbevarer dine data på sikre servere. Hvis du vil se hele vores persondatapolitik, kan du klikke her.