Denne stilling er besat og kan ikke længere søges, men du kan oprette dig i kandidatdatabasen og få besked når der kommer en ledig stilling.

Kan du kombinere salg og stærk teknisk knowhow i verdensklasse? Så er det dig vi mangler, til at bane vejen for vores agenturer indenfor procesinstrumentering.

BS Specialslanger A/S har siden 1977 opbygget en betydelig knowhow inden for specialløsninger til industrien. En af produktgrupperne har i flere år været Rüeger præcisionsmåleudstyr, som er et anerkendt varemærke der bruges i flere  brancher herunder procesindustrien.

Nu suppleres sortimentet med produkter fra amerikanske Ashcroft der tilføjer flere og mere avancerede løsningsmuligheder til produktgruppen, og der skal derfor sættes endnu større fokus på hele produktområdet.

Til at stå i spidsen for dette søges en forretningsorienteret profil med en stærk teknisk baggrund, der ønsker at kombinere deciderede “produktchef-funktioner” med kommercielle tiltag rettet direkte og indirekte ud mod kunderne i forbindelse med kundeprojekter, forespørgsler og tilbud.

Som Sælgende produktchef bliver du den absolut drivende kraft og budgetansvarlig for produktområdet. Din primære opgave bliver at tilsikre, udvikle og udbygge virksomhedens markedsposition inden for området. Du skal forvente at din tid fordeles ligeligt mellem tekniske produktchef opgaver, og direkte salg til kunder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Udarbejde en strategi for udvikling af markedet. Herunder markedsføringsplan samt udarbejdelse af artikler til tekniske tidskrifter mm.
  • Bygge langsigtede relationer med nuværende og nye kunder.
  • Styrke samarbejdet med leverandørerne.
  • Produkttræning af kunder og egne sælgere.
  • Sikre at tekniske informationer er opdateret internt i virksomheden og på hjemmesiden.

Kvalifikationer:

Vi forestiller os en dynamisk person med en teknisk uddannelse, evt. som ingeniør, el-installatør, maskinmester, maskintekniker eller tilsvarende, og at du har erfaring som produktchef eller sælger af tekniske komponenter.

Har du anden relevant teoretisk eller praktisk baggrund, hører vi også gerne fra dig. Vigtigst er det, at du på den tekniske side har den baggrund, som gør, at du kan forstå vores kunders applikationer og blive specialist inden for produktområdet. Hvis du har erfaring indenfor tryk-, temperatur- og flowkomponenter eller lignende er det et yderligere plus.

Derudover er det vigtigt at du er en god kommunikator og har en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne, hvor du forstår at prioritere din tid på de rigtige opgaver. Du er vedholdende og fokuseret, har et godt og smittende humør, samt gode samarbejdsevner.

Du er ærekær overfor de opgaver, du arbejder med, og du evner at ”holde fast” i opgaverne, indtil de er løst. Ord som vedholdende, engageret, selvstændig, positiv og serviceminded kendetegner din person.

Vi tilbyder:

Der tilbydes et spændende, selvstændigt og varieret job i en virksomhed, hvor omgangstonen er fri, og en stilling, som du selv kan være med til at præge og udvikle i den retning, du ønsker. Du får en spændende og travl hverdag med plads til grin og smil på læben.

Du får en god fast løn, pension med sundhedsforsikring samt stillet tlf. og pc til rådighed.

Se mere om virksomheden her.

Ansøgning:

Rekrutteringsprocessen varetages af SMART Rekruttering. Det betyder at du ikke skal skrive en tidskrævende ansøgning. Du skal blot besvare de uddybende spørgsmål, som du finder ved at klikke dig videre. Det tager som regel kun 10-15 minutter at søge et job, så tryk på “Start”. Det er hurtigt og enkelt!

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Claus Bjerring, på tlf. 51 77 77 69.

Denne stilling er besat og kan ikke længere søges, men du kan oprette dig i kandidatdatabasen og få besked når der kommer en ledig stilling.