For virksomheder

Vi har et brændende ønske om at gøre det nemt og enkelt for virksomhederne at overskue kandidatfeltet til en given stilling.

Med vores online system vægtes alle kandidater på helt samme vilkår, hvilket gør det nemt og overskueligt for virksomheden at udvælge de mest kvalificerede kandidater til samtale.

Desuden har vi gjort prisstrukturen meget fleksibel, og det er derfor muligt at tilvælge forskellige ekstra ydelser til basispakken. På den måde betaler I kun, for de ydelser I reelt har behov for.

Sådan virker det?

Ud fra en individuel samtale med jer udarbejder vi en stillingsannonce samt et oplæg til et online spørgeskema. Begge dele godkendes af jer inden vi går i gang.

I stedet for en helt traditionel stillingsannonce, der indeholder mange forskellige krav og ønsker til kandidaten, kan denne udarbejdes som en form for historiefortælling, hvor det tydeliggøres, hvorfor jeres virksomhed er et godt sted at arbejde.

Det online spørgeskema vil derefter fungere som et udskilningsløb, hvor alle objektive krav vurderes, og derved sikrer vi, at alle kandidater, der kommer gennem nåleøjet, vurderes efter de samme kriterier.

Når processen er i gang, vil I få en bruger adgang der giver mulighed for live at følge de indkomne ansøgere, og kan derved løbende vurdere kvaliteten af disse og indkalde relevante kandidater til samtale. Efter en periode på typisk 3-4 uger er der et fyldestgørende kandidatfelt.

I systemet er det hurtigt og lige til at se, hvilke kandidater, der har fået den højeste score, og derved udvælge de bedst kvalificerede og invitere disse til en uddybende samtale. Det eneste I skal gøre er at fortælle hvilke kandidater I vil se, og så sørger vi for at booke og bekræfte samtalerne.

  • Garanti for, at alle kandidater får hurtigt svar, sikrer, at kandidaterne står tilbage med et positivt indtryk af virksomheden.
  • ”Røde” kandidater får afslag indenfor maksimalt 24 timer. Øvrige kandidater får løbende afslag efter de overgås af bedre kandidater.
  • Besparelse på op til 70% af tidsforbruget ved en sædvanlig rekruttering.
  • Større kandidatfelt grundet let tilgængelighed for kandidaterne, der kan søge stillingen på omkring 10-15 minutter. Dette gør også, at kandidater, der ikke normalt er aktivt søgende, ofte vælger at søge stillingen.
  • Live opdatering på ansøgerfeltet, og fornøden assistance til at udvælge kandidater samt bookning af alle samtaler mellem jer og relevante kandidater.
  • Markedets måske bedste udveksling mellem pris og værdi.

Fordele for virksomheder

Priser.

Du kan finde vores prisliste her.