Effektiv rekruttering
Fast pris fra 19.995,00
Ring 51 77 77 69

✅ Mere end 20 års erfaring gør en forskel

✅ Vi sikrer en hurtig, nem og tryg proces

✅ Online adgang til prioriteret kandidatliste

✅ Få et gratis tilbud på rekruttering til fast pris

 

Effektiv rekruttering – Altid fast pris fra kr. 19.995,00
☎ Ring 51 77 77 69 – eller udfyld formularen

Attraktiv udveksling mellem pris og udbytte

Vi klarer det administrative ~ 70% tidsbesparelse

Den absolut hurtigste vej til de gode kandidater

Du får online adgang til prioriteret kandidatliste

Vi har +20 års erfaring med rekruttering

Få et gratis tilbud på rekruttering til fast pris

SMART Rekruttering er en rekrutteringsplatform, der er designet med det formål at gøre ansættelsesprocessen så enkel og problemfri som muligt, både for kandidater og virksomheder. Vi har udviklet et intelligent system, der gør det muligt for os at finde de rette kandidater til din virksomhed, og så er det op til dig at vælge den helt rigtige.

Hos SMART Rekruttering vil vi gerne spare dig for besværet ved at søge efter og screene kandidater selv. Du kan kontakte os direkte på telefonnummeret 51 77 77 69 eller udfylde formularen her på siden, og så sørger vi for at komme i kontakt med dig så hurtigt som muligt.

Ved at overlade jobbet med at finde kandidater til os, frigiver du tid og ressourcer i din virksomhed, så du kan fokusere på andre vigtige opgaver. Vi har en omfattende database med potentielle kandidater, som vi kombinerer med vores avancerede matchningssystem for at sikre, at du kun ser de kandidater, der bedst matcher dine krav og behov.

Vi har gjort det let for dig at komme i gang med SMART Rekruttering. Du kan enten ringe til os direkte på 51 77 77 69 eller udfylde formularen her på siden. Vi vil derefter kontakte dig for at få flere oplysninger og for at sikre, at vi har en klar forståelse af dine forventninger og krav samt specifikke behov og ønsker til en ansøger.

Med SMART Rekruttering behøver du ikke længere at bruge unødvendig tid og ressourcer på at søge efter og screene kandidater. Vi gør hele processen hurtig og effektiv, så du kan finde den rigtige person til jobbet uden besvær.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde den rette kandidat til din virksomhed. Vi er klar til at tage os af hele rekrutteringsprocessen og sikre, at du finder den perfekte medarbejder.

Claus Bjerring – Stifter og konceptudvikler